Werkbezoek: NKI over ontwikkelen uitkomstenset en kostendragermodel

09-09-2019

Het Linnean-initiatief is een landelijk netwerk van meer dan 350 enthousiaste patiëntvertegenwoordigers, zorgverleners, onderzoekers, ICT-experts en consultants die zich inzetten om waardegedreven zorg in Nederland te versnellen. Lees meer over Linnean en waardegedreven zorg op de pagina Over Linnean

Vergroot uw kennis, ontmoet anderen en deel uw ervaring!

  Sluit u aan?  

Linnean.nl is dé online plek waar professionals samenkomen om waardegedreven/uitkomstgerichte zorg te versnellen. Binnen dit netwerk kunt u als lid vragen stellen, meepraten, uw activiteiten (zoals symposia, congressen, themasessies, opleidingsdagen) en het laatste nieuws met de andere leden delen. Ook kunt u hier uw project onder de aandacht brengen en uw ervaringen delen, zodat anderen hiervan kunnen leren. 

Nieuws

Het Linnean-initiatief heet u van harte welkom op de tweede inspiratie-bijeenkomst op 27 september van 16 tot 18 uur bij Amgen in Breda.

Naast een case uit de praktijk van het Nederlands Kanker Instituut (Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, AVL), is er ook een keuze uit twee workshops die u verder helpen om waardegedreven zorg te implementeren.

Programma

15:30-16:00 uur Inloop

16:00-16:15 uur Opening door Marika Murto – General Manager Amgen

16:15-17:00 uur Case Nederlands Kanker Instituut (Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, AVL) Niels Kok, oncologisch chirurg, en Martijn van Schaik, programmamanager zorgpaden delen hun ervaringen over het ontwikkelen van een uitkomstenset en kostendragermodel.

17:00-17:15 uur Pauze

17:15-18:00 uur Workshops

Workshop 1 Vertrouwen – de smeerolie in iedere samenwerkingJan Kuipers (FranklinCovey) laat in deze inspiratiesessie zien hoe vertrouwen opgebouwd en bespreekbaar gemaakt kan worden om samenwerkingen een juiste start te geven.

Workshop 2 Waardegedreven zorg verankeren in organisatieIn deze workshop leert Lea Dijksman (Adviseur RvB bij het St. Antonius Ziekenhuis) u hoe een beleid van waardegedreven zorg doorgevoerd kan worden binnen organisaties.

18:00-19:00 uur Afsluitende borrel

Ik kom 27 september

Adres:

Amgen
Minervum 7061
4817 ZK Breda
Klik hier voor een routebeschrijving

Contactpersonen:

Voor meer informatie: contact Barry Wittenhorst (barryw@amgen.com) of Marloes Zuidgeest (mzuidgeest@zinl.nl)

27 sept 14:00-15:30 uur, Werkgroep Inspiratienetwerk

Werkbezoeken worden georganiseerd door leden van de werkgroep Inspiratienetwerk. Een kerngroep is het afgelopen jaar actief geweest. Voorafgaand aan het werkbezoek van 27 september, tussen 14:00-15:30 uur bij Amgen, praten zij de andere leden bij. Ze bespreken o.a. de doelen, inspirerende voorbeelden en de planning voor 2020. Mocht u interesse hebben om hierbij aan te sluiten of hier meer van willen weten, dan kunt u contact opnemen met linnean@zinl.nl.

Afbeeldingen

Twitter

Over ons

Het Linnean-initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact