Arie Franx in programma adviescommissie ICHOM

December 24, 2019
0 comments

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van meer dan 350 enthousiaste patiëntvertegenwoordigers, zorgverleners, onderzoekers, ICT-experts en consultants die zich inzetten om de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland te versnellen. Lees meer over Linnean en waardegedreven zorg op de pagina Over Linnean

Vergroot uw kennis, ontmoet anderen en deel uw ervaring!

  Sluit u aan?  

Linnean.nl is dé online plek waar professionals samenkomen om waardegedreven/uitkomstgerichte zorg te versnellen. Binnen dit netwerk kunt u als lid vragen stellen, meepraten, uw activiteiten (zoals symposia, congressen, themasessies, opleidingsdagen) en het laatste nieuws met de andere leden delen. Ook kunt u hier uw project onder de aandacht brengen en uw ervaringen delen, zodat anderen hiervan kunnen leren. 

Nieuws

ICHOM heeft een expert programma commissie dat ICHOM adviseert over het programma. Zo ook voor het congres in Barcelona van 18-20 mei 2020.

De expert programma commissie (expert conference programme advidory committee, CPAC) van ICHOM bestaat uit ongeveer 20 mensen. Nederland is daar met vijf mensen vertegenwoord:  Pieter de Bey, Santeon ziekenhuisgroep, Jan Hazelzet van Erasmus UMC, Annemarie Haverhals van i+solutions en Niek Klazinga van het Amsterdam UMC/ OECD. Arie Franx sluit vanuit het Linnean Initaitief aan. 

Ze maken deel uit van een internationale groep van experts op het gebeid van het meten van uitkomstmaten.

 Bekijk alle experts 

 

Images

Twitter

0  Comments

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact