In de media - QRUXX over Menukaart Generieke PROM

January 02, 2020
0 comments

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van meer dan 350 enthousiaste patiëntvertegenwoordigers, zorgverleners, onderzoekers, ICT-experts en consultants die zich inzetten om de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland te versnellen. Lees meer over Linnean en waardegedreven zorg op de pagina Over Linnean

Vergroot uw kennis, ontmoet anderen en deel uw ervaring!

  Sluit u aan?  

Linnean.nl is dé online plek waar professionals samenkomen om waardegedreven/uitkomstgerichte zorg te versnellen. Binnen dit netwerk kunt u als lid vragen stellen, meepraten, uw activiteiten (zoals symposia, congressen, themasessies, opleidingsdagen) en het laatste nieuws met de andere leden delen. Ook kunt u hier uw project onder de aandacht brengen en uw ervaringen delen, zodat anderen hiervan kunnen leren. 

Nieuws

Gezondheidsuitkomsten uniform meten: een complexe uitdaging. In haar webartikel zet Pien Naber een en ander op een rij, waarbij ook de Menukaart Generieke PROM de revue passeert.

De menukaart is het resultaat van Linneans werkgroep PROMs/PREMs en is gepresenteerd tijdens de landelijke netwerkbijeenkomst op 21 november 2019. Zie hieronder de link naar het webartikel, de terugkoppeling van de landelijke netwerkbijeenkomst, als ook de menukaart zelf.

 

Images

Twitter

0  Comments

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact