Wat maakt bundelinkoop complex in vergelijking tot traditionele zorginkoop?

January 09, 2020
0 comments

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van meer dan 350 enthousiaste patiëntvertegenwoordigers, zorgverleners, onderzoekers, ICT-experts en consultants die zich inzetten om de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland te versnellen. Lees meer over Linnean en waardegedreven zorg op de pagina Over Linnean

Vergroot uw kennis, ontmoet anderen en deel uw ervaring!

  Sluit u aan?  

Linnean.nl is dé online plek waar professionals samenkomen om waardegedreven/uitkomstgerichte zorg te versnellen. Binnen dit netwerk kunt u als lid vragen stellen, meepraten, uw activiteiten (zoals symposia, congressen, themasessies, opleidingsdagen) en het laatste nieuws met de andere leden delen. Ook kunt u hier uw project onder de aandacht brengen en uw ervaringen delen, zodat anderen hiervan kunnen leren. 

Nieuws

Sander Steenhuis, Jeroen Struijs, Xander Koolman, Johannes Ket en Eric van der Hijden publiceerden hun onderzoek in het vooraanstaande tijdschrift The Milbank Quarterly, het nummer 1 tijdschrift wereldwijd op het gebied van gezondheidsbeleid.

Talma Insittuut en Amsterdam UMC, locatie VU voerden dit onderzoek uit. Het is ook erkenning voor de vooruitstrevende rol die we in Nederland vervullen op het gebied van waardegedreven zorg en zorginkoop.

Lees het hele artikel

Images

Twitter

0  Comments

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact