In de media - QRUXX over whitepaper Data & IT optimaal inzetten t.b.v. Samen Beslissen

May 14, 2020
0 comments

Linnean is een open, landelijk netwerk van ongeveer 500 gedreven patiënt(vertegenwoordigers), zorgverleners, zorgverzekeraars, onderzoekers en leveranciers. Samen maken wij ons hard voor waardegedreven zorg.

Waardegedreven zorg is zorg die zo georganiseerd en geleverd wordt dat zij beter aansluit bij de behoeften van de patiënt. Het is een concept dat gaat over het continu leren en verbeteren op basis van uitkomsten en kosten. Het raakt daarmee aan andere concepten zoals samen beslissen, leveren van juiste zorg op juiste plaats, registratie aan de bron, etc.

Wij willen de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland versnellen. Dat doen we door zorgprofessionals- en partijen met elkaar te verbinden. Op dit platform, in werkgroepen en op netwerkbijeenkomsten komen we bijeen om van elkaar te leren en samen de zorg te verbeteren.  

Sluit u aan bij Linnean 

Wilt u ook bijdragen aan waardegedreven zorg in Nederland? Sluit u aan bij Linnean! Iedereen die betrokken is bij de zorgsector in Nederland is welkom in ons netwerk en kan kosteloos deelnemen aan alle activiteiten. Als lid ontvangt u het laatste nieuws in uw mailbox, kunt u vragen stellen, meepraten en deelnemen aan bijeenkomsten. 

Ook buiten bijeenkomsten om wil Linnean de kennisoverdracht tussen zorgprofessionals bevorderen. Dit doen we door inspiratieverhalen, praktijkvoorbeelden en ervaringen met elkaar te delen. 

Nieuws

Frits van Merode (werkgroepvoorzitter Data & ICT) en Matthijs van der Linde (projectleider Linnean) zijn door QRUXX geïnterviewd over de open consultatie van de whitepaper Data & IT optimaal inzetten ten behoeve van Samen Beslissen.

Benieuwd naar het artikel? U kunt het hier lezen. 

Wij zijn erg dankbaar voor de positieve en constructieve feedback op de whitepaper tot dusver. Wilt u ook meedenken? Dat stellen wij zeer op prijs. U kunt tot en met donderdag 28 mei een reactie over de volledigheid, toepasbaarheid en haalbaarheid van de whitepaper sturen naar linnean@zinl.nl.

Vanaf 28 mei gaat de Linnean werkgroep Data & ICT hard aan de slag om alle feedback te verwerken in de whitepaper. Onder leiding van dagvoorzitter Egge van der Poel en Frits van Merode worden vervolgens de ideeën en voornaamste input uit de whitepaper tijdens de webcast op 18 juni van 19.00 – 20.45 uur besproken. Aanmelden voor de webcast kan vanaf vandaag hier. Wij hopen op 18 juni verder met u te kunnen discussiëren over dit boeiende onderwerp.

Images

Twitter

0  Comments

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie settings