Enthousiaste reacties op webcast Data & IT tbv Samen Beslissen

June 19, 2020
0 comments

Linnean is een open, landelijk netwerk van ongeveer 500 gedreven patiënt(vertegenwoordigers), zorgverleners, zorgverzekeraars, onderzoekers en leveranciers. Samen maken wij ons hard voor waardegedreven zorg.

Waardegedreven zorg is zorg die zo georganiseerd en geleverd wordt dat zij beter aansluit bij de behoeften van de patiënt. Het is een concept dat gaat over het continu leren en verbeteren op basis van uitkomsten en kosten. Het raakt daarmee aan andere concepten zoals samen beslissen, leveren van juiste zorg op juiste plaats, registratie aan de bron, etc.

Wij willen de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland versnellen. Dat doen we door zorgprofessionals- en partijen met elkaar te verbinden. Op dit platform, in werkgroepen en op netwerkbijeenkomsten komen we bijeen om van elkaar te leren en samen de zorg te verbeteren.  

Sluit u aan bij Linnean 

Wilt u ook bijdragen aan waardegedreven zorg in Nederland? Sluit u aan bij Linnean! Iedereen die betrokken is bij de zorgsector in Nederland is welkom in ons netwerk en kan kosteloos deelnemen aan alle activiteiten. Als lid ontvangt u het laatste nieuws in uw mailbox, kunt u vragen stellen, meepraten en deelnemen aan bijeenkomsten. 

Ook buiten bijeenkomsten om wil Linnean de kennisoverdracht tussen zorgprofessionals bevorderen. Dit doen we door inspiratieverhalen, praktijkvoorbeelden en ervaringen met elkaar te delen. 

Filter op:

     

    

Nieuws

Op 18 juni organiseerde het Linnean Initiatief haar eerste webcast. Thema: Data & IT ten behoeve van Samen Beslissen. In de chat discussieerden de kijkers fanatiek mee en vragen werden direct doorgespeeld en live beantwoord in de studio. De webcast werd beoordeeld met een 8,1 gemiddeld!

Meer dan 180 mensen hadden zich aangemeld voor het evenement waarin de sprekers Egge van der Poel, Frits van Merode, Leone Flikweert en Johan van Soest met elkaar in gesprek gingen over de consultatieversie van de paper 'Data & IT ten behoeve van Samen Beslissen' en de opgehaalde input. 

Thea Schukken (BeeldinWerking) maakte een visuele samenvatting waarmee u in één oogopslag de strekking van de webcast tot u neemt. De gepresenteerde slides treft u hieronder. Heeft u de webcast gemist of wilt u hem nog een keer bekijken? De webcast is ook on demand beschikbaar via deze link.

Het tekstuele verslag volgt. Vragen die in de webcast niet zijn behandeld worden opgevolgd via www.linnean.nl

De reacties op de consultatie als ook op de webcast worden verwerkt in de definitieve versie van de paper. Deze wordt vervolgens opnieuw aangeboden aan het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). 

Images

Added files

Landelijke netwerkbijeenkomst

Twitter

0  Comments

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie settings