Digitaal werkbezoek Linnean aan Isala

21-12-2020
0 reacties

Linnean is een open, landelijk netwerk van meer dan 850 gedreven patiënt(vertegenwoordigers), zorgverleners, zorgverzekeraars, onderzoekers en leveranciers. Samen maken wij ons hard voor waardegedreven zorg.

Waardegedreven zorg is zorg die zo georganiseerd en geleverd wordt dat zij beter aansluit bij de behoeften van de patiënt. Het is een concept dat gaat over het continu leren en verbeteren op basis van uitkomsten en kosten. Het raakt daarmee aan andere concepten zoals samen beslissen, leveren van juiste zorg op juiste plaats, registratie aan de bron, etc.

Wij willen de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland versnellen. Dat doen we door zorgprofessionals- en partijen met elkaar te verbinden. Op dit platform, in werkgroepen en op netwerkbijeenkomsten komen we bijeen om van elkaar te leren en samen de zorg te verbeteren. Opgenomen bijeenkomsten kunt u terugkijken 

Sluit u aan bij Linnean 

Wilt u ook bijdragen aan waardegedreven zorg in Nederland? Sluit u aan bij Linnean! Iedereen die betrokken is bij de zorgsector in Nederland is welkom in ons netwerk en kan kosteloos deelnemen aan alle activiteiten. Als lid ontvangt u het laatste nieuws in uw mailbox, kunt u vragen stellen, meepraten en deelnemen aan bijeenkomsten. 

Ook buiten bijeenkomsten om wil Linnean de kennisoverdracht tussen zorgprofessionals bevorderen. Dit doen we door inspiratieverhalen, praktijkvoorbeelden en ervaringen met elkaar te delen. 

Filter op:

     

    

Nieuws

19 januari 2021 brengt Linnean een digitaal werkbezoek van Linnean aan Isala Ziekenhuis. Bent u er ook bij?

Op 19 januari 2021 brengt het Linnean Initiatief een digitaal werkbezoek aan het Isala Ziekenhuis te Zwolle. Tijdens het werkbezoek staat het programma Waardegedreven Zorg binnen het Isala Ziekenhuis centraal. Het Isala streeft naar het maximaliseren van patiëntwaarde en geeft daar invulling aan door de zorgprofessional beter in staat te stellen om maximaal aan te sluiten bij de behoefte van de patiënt. Op basis van deze behoefte kan de zorgprofessional samen met patiënt beslissen welke behandeling te volgen.

Voor meer informatie over het programma als ook om u aan te melden voor het digitale werkbezoek, klik op onderstaande button.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

 

Afbeeldingen

Aankondiging digitaal werkbezoek Linnean aan Isala door Marieke de Boer

Twitter

0  reacties

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen