Leden in beeld of praktijkvoorbeeld

We vormen de website om naar een netwerkomgeving. Om dit goed vorm te geven, verzamelen we verhalen van leden en praktijkvoorbeelden.

  • Verhalen over waarom mensen begonnen zijn met waardegedreven zorg (doel patiënten beter maken, waarde voor patiënt willen creëren, maar ook op bezoek bij Porter in Boston, inspirerende leidinggevend) en waarvoor/ voor welke kennis je elkaar kunt vinden.
  • Voorbeelden die tot nu toe verzameld zijn gaan over het OLVG met HIV Zorgpad en Happi app, CVA zorg (Cordaan) en waardegedreven geboortezorg van Isala.

Zou u of een collega die een project doet rondom waardegedreven zorg/ uitkomstgerichte zorg/ meten van uitkomsten een verhaal of een praktijk voorbeeld (applicatie/ tool, het vaststellen van een uitkomstenset, over het meten van uitkomsten, het anders organiseren van het zorgproces, project rondom kosten of bekostiging, netwerkzorg)  willen delen door bijgaande sjablonen in ter vullen? U kunt ze ingevuld terugsturen naar linnean@zinl.nl ? Zo kunnen we samen bouwen aan een netwerk.

Sjabloon Leden in beeld

Sjabloon (praktijk) voorbeeld

Binnenkort leest u het inspirerende verhaal van Monique Slee-Valentijn
op de Linnean netwerkomgeving