Terugblik op de Linnean Webcast: Zorgtransformatie met uitkomstinformatie: van patiënt tot kwaliteit

28-03-2024
85 keer bekeken

Op 14 maart heeft het Linnean Initiatief een belangrijke stap gezet in de richting van zorgverbetering met het webcast "Zorgtransformatie met uitkomstinformatie: van patiënt tot kwaliteitsbeleid". Dit evenement bracht zorgprofessionals uit heel Nederland samen om de impact en het en het potentieel van uitkomstinformatie in de gezondheidszorg te verkennen.

In deze terugblik op onze webcast, delen we de hoogtepunten en sleutelinzichten die naar voren kwamen. De webcast belichtte de essentiële rol van uitkomstinformatie bij het verbeteren van zorgkwaliteit, het personaliseren van behandelingen voor patiënten en het vormgeven van de toekomst van zorgtransformatie. Het belang van een sterke feedback loop tussen de praktijk, uitkomsten en beleidsvorming werd onderstreept, evenals de educatieve waarde en de uitdagingen bij de implementatie van deze benadering.

We nodigen jou van harte uit om deze inspirerende webcast te terug te kijken. Ontdek zelf hoe uitkomstinformatie kan bijdragen aan een toekomst waarin de gezondheidszorg effectiever en meer patiëntgericht is. Bekijk het snel en laat je inspireren door de revolutie in de zorg door uitkomstinformatie.

BEKIJK DE PRESENTATIE

Zorgtransformatie met uitkomstinformatie: van patiënt tot kwaliteitsbeleid

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen